Продавець Інтернет-магазин "МАКСИМУМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
720 відгуків
promo_banner
+380 (50) 537-53-00
Інтернет-магазин "МАКСИМУМ
Кошик

Ферментатор багатофункціональний «An Zhik» (чорний часник + йогурт + вино + квас + нато + тісто та ін.)

9 177 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 2930
Ферментатор багатофункціональний «An Zhik» (чорний часник + йогурт + вино + квас + нато + тісто та ін.)
Ферментатор багатофункціональний «An Zhik» (чорний часник + йогурт + вино + квас + нато + тісто та ін.)Готово до відправки
9 177 ₴
+380 (50) 537-53-00
Viber. WhatsApp. Telegram
+380 (50) 537-53-00
Viber. WhatsApp. Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

людство довгий час шукало надійні способи зберегти харчові продукти якомога довше. Їх сушили, маринували, соліли, заморожування, поміщали в спеціальні каски, глиняні чани й баки з олією, куди не було доступу повітря.

 

 

Ферментація — це метаболічний процес, що протікає з виділенням енергії, внаслідок якого молекули цукру та крохмалю без надходження повітря розкладаються на вуглекислий газ і етанол. Цей процес каталізується за допомогою ензимів. Зазвичай він протікає в мікроорганізмах (перед усього в дріжджах). Ферментація (виначе звана бродінням) застосовується під час виготовлення тіста для хліба, у виноробства и пивоварії.

 

 

Використання ферментації в кулінарії — це своєрідне перетворення їжі за допомогою мікроорганізмів.

Ферментація — це процес розпаду біологічних речовин під дією мікроелементів.

Фермент (ензим) — білкова молекула або комплекс білкових молекул, яка прискорює хімічні процеси в живих організмах.

 

У процесі ферментації продукти набувають нову текстуруаромат и вкус. Вони також містять корисні живі бактеріїдріжджі и ферменти, які збільшують поживну цінність продуктів і роблять їх легкозасвоюваними для організму.

 

У процесі ферментації будь-які патогенні бактерії гинуть унаслідок зміни мікрофлори, у якій вони перебувають. Бактерії, які виживають, зберігають продукт, живлячися натуральними цукрами, що містяться в ньому, і перетворюючи їх на велику кількість молочних і оцтових кислот, алкоголю, вуглекислого газу тощо.

 

Процеси ферментування (бродження) підробляють на спиртове та кисломолочне:

  • Під час спиртового спирту утворюється спирт і вуглекислий газ. Такий метод частіше використовується в приготуванні вина и тіста.

  • Унаслідок кисломолочного - виходять йогуртпростокваша, кефирбатарейкасир тощо.

 

Ферментування (бродження) виконує 5 головних завдань:

  • Збагачення страв і напоїв різноманітністю смаків, ароматів і текстури.

  • Продовження термінів придатності їжі за допомогою молочної кислоти, алкоголю, оцтової кислоти та лужного бродіння.

  • Біологічне збагачення їжі протеїнами, важливими амінокислотами, важливими жирними кислотами та вітамінами.

  • Детоксифікація в процесі бродіння їжі.

  • Зменшення часу та витрат на приготування їжі завдяки впливу на волокна та білки деяких видів їжі (наприклад, для розм'якшення м'яса, птиці, риби).

 

Багатофункціональний Ферментатор AZK286 компанії An Zhik — потрібний прилад на вашій кухні, який дасть змогу вам готувати з будь-яких продуктів за новими рецептами понад корисну їжу щодня.

 

Основні функції:

  • Чорний часник:

    • соло — 1 зубчик-головка

    • багатозубчастий

Чорний часник є потужним антиоксидантом, який допомагає ефективно боротися з втомою та старінням. Домашній чорний часник без жодних добавок і без консервантів, безпечний і необхідний для здоров'я.

Часник (багатозубчастий) можна ферментувати приблизно по 1,5 кг за раз або «Соло-чонка» — приблизно 2 кг за один раз.

  • Йогурт

  • Нато

  • Ензим (+ тісто)

  • Солодке вино

  • Фруктовий оцет

 

Переваги ферментатора AZK286-6L компанії An Zhik:

  • Оригінальний (зручний) дизайн

  • Багатофункціональний

  • Висока енергоефективність. (PTC heater element). Нагрівальний елемент із кераміки неабияк знижує витрати електроенергії.

  • Рівномірне кругове нагрівання (360°) дає змогу ідеально приготувати продукт

  • Електронне керування + Дисплей LCD (на англійської языке)

  • Візуальне відтворення на дисплеї:

    • Залишився час приготування (годинник і доби)

    • поточної температури (в °С)

  • Наявність таймера приготування:

    • Стандартно програма «Ферментація часнику» встановлена на 9 діб - 216 годин.

    • Можливість вручну виставити програму приготування (від 7 до 12 діб - від 168 до 288 годин)

  • Звуковий сигнал закінчення роботи

  • Захист від перегрівання

  • Контейнер для збирання води

  • Чаша з неіржавкої сталі на 6 л (робочий об'єм — 5 л)

    • Легко миється і немає залишкових плям

  • Тришаровий тримач для часнику з неіржавкої сталі з фіксуваними дверцятами

    • Можливість приготувати одночасно до 2 кг часнику

    • Гарна циркуляція повітря

  • Незалежна товста вкладка, на який встановлюється Тримач часнику (після використання — на дні чаші не залишається залишкових стічних вод).

  • Функція пам'яті електричного живлення (після вимкнення й у разі подальшого вмикання електрики програма ферментації автоматично відновлюється)

 

 

У ферментаторі моделі AZK286 компанії An Zhik використовується тривимірний метод нагрівання: верхній, середній і нижній, з рівномірною внутрішньою температуроюменшими втратами тепла та меншим споживанням енергії.

 

 

 

Керування ферментатором:

  1. Таймер часу: зображення часу приготування, що залишився.

  2. Вибір функції: ферментування часнику (багатозубчастий і однозубчастий), йогурт, натто, солодке вино, ензим.

  3. Кнопка «Час»: для встановлення часу приготування (у ручному режимі).

  4. Кнопка «Відміна»: завершити роботу.

  5. Індикатор «Дезінфекція».

  6. Функція «Сушіння»: Після закінчення програми «Ферментування часнику» виставляється на (мінімум) 6 годин (за замовчуванням) для підсушування вологого часнику та посилення ефекту ферментації.

 

Застереження:

  • Не використовуйте жорсткі або абразивні очисники.

  • Прилад та деталі не можна мити в посудомийній машині.

 

Чаша апарата розрахована на 6 літрів із неіржавкої сталі, стійка до впливу високих температур. Високоміцна і має властивості інертності до вмісту в продуктах природних кислот.

 

 

Усередині ферментатора для виробництва чорного (ферментованого) часнику розташовується двошарова решітка-полочка з неіржавкої сталі з трьома полицями з дверцятами, що відчиняються для зручності розміщення часнику.

 

 

Рекомендації щодо застосування:

Приготування чорного часнику

1. Увімкніть Ферментатор. Натиснувши кнопку «Вибір Програми», виберіть функцію «Solo Garlic» або «Garlic».

2. На таймері зобразиться час тривалості процесу — 9 діб. За бажання або за рецептурою можна відрегулювати тривалість приготування, але це не бажано для отримання якісного продукту.

3. Натисканням кнопки підберіть необхідну за рецептом температуру ферментування.

Зберігати Чорний часник необхідний у закритому харчовому контейнері (або в заваакумованому пакеті) в холодильнику.

Термін зберігання чорного часнику: приблизно 6 місяців.

Примітка:

  • Якщо ви не натиснете кнопку підтвердження обраної Програми впродовж 10 секунд, процес виробництва почнеться самостійно.

  • У процесі ферментації чорного часнику не рекомендується відкривати кришку приладу без потреби. Це необхідно для підтримки правильної температури и недоступу повітря у Ферментатор.

  • Також не рекомендується до закінчення часу роботи програми натискати кнопку «Відміна». У разі активації кнопки «Відміна» програма буде обнулена (вимкнена).

 

Приготування йогурту

1. Увімкніть прилад. Натиснувши кнопку «Вибір Програми», виберіть функцію Йогурт.

2. На таймері зобразиться час тривалості процесу — 4 години. За бажання або за рецептурою можна відрегулювати тривалість приготування (4-8 годин)

3. Також на таймері відобразиться температурний режим: +39 °C. За бажання або за рецептурою можна відрегулювати свою температуру приготування (38-41 °C)

Розлийте приготований йогурт у пляшечки та зберігайте їх у холодильнику.

Приготування Натто

1. Увімкніть прилад. Натиснувши кнопку «Вибір Програми», виберіть функцію Натто.

2. На таймері зобразиться час тривалості процесу — 12 годин. За бажання або за рецептурою можна відрегулювати тривалість приготування (12 — 24 години)

3. Також на таймері відобразиться температурний режим: +39 °C. За бажання або за рецептурою можна відрегулювати свою температуру приготування (38-41 °C)

Приготування солодкого вина

1. Увімкніть прилад. Натиснувши кнопку «Функція», виберіть функцію Wine.

2. На таймері зобразиться час тривалості процесу — 2 доби. За бажання або за рецептурою можна відрегулювати тривалість приготування: для солодкого вина (2-3 доби)

3. Також на таймері відтвориться температурний режим: +25 °C. За бажання або за рецептурою можна відрегулювати свою температуру приготування, але вона має варіюватися не менш ніж +20 °C і не вище ніж +30 °C.

Характеристики:

Номінальне харчування: 220 В - 240 В - 50 Гц

Номінальна потужність: 90 Вт

Вага: 2,5 кг

Розмір: 28*28 см

 

 

Виробник: Shanghai FuCha Enterprise Co, LTD

Країна-постачальник: Китай 

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Властивостіживлення
ВиробникShanghai FuCha Enterprise Co, LTD
Інформація для замовлення
  • Ціна: 9 177 ₴